Antalya Cam Balkon Sistemleri     
0532 662 9436




Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam39
Toplam Ziyaret61849
Bize Ulaşın

Gündoğdu Mahallesi Ceyhan Caddesi no 62

 whatsapp tan yaz
 
 tıkla ara
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Site Haritası

Anasayfa


     Fotoselli Kapı

   
Ürün Kodu : Acb016
Üretici : Maspro
Ürün Özellikleri
Otomatik Snsörülü Yana kayar Fotoselli Kapı sistemi kışlık ayar kumanda kilitlenebilme 10 mm Lamine Güvenlik cam
 Keşif Talep        Detaylar
 
 
Detaylar

OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ

Güvenlik tüm canlıların en önemli en etkili refleksidir. asıl olarak güvenlik ihtiyacını karşılamak üzere geliştirilen bir sistemdir. Göz için göz kapağı ne ise, iş yerleri için de tam olarak o dur. İş yerimizin hatta konutumuzun güvenlik sorunu varsa ilk düşündüğümüz veya düşüneceğimiz şey otomatik kepenktir.

İş yeri, mağaza, dükkan veya kapı, pencere gibi yerleri korumak için kullanılır. Koruma için kullanılacak iş yeri, kapı ya da pencere özelliğine, ebatlarına göre de yapılır. Kullanım amacı ve yapıldığı malzemeye göre de çok farklı birçok çeşidi de bulunur.

FOTOSELLİ RADARLI KAPI SİSTEMLERİ

Güç kesintilerinde ve ilk kurulumda uygulama kolaylığı sağlayan kendi kendine öğrenebilen dijital göstergeli mikro işlemci kontrol ünitesi. Opsiyonel konum seçici veya uzaktan kumanda ile ayarlanabilir Yaz-Kış-Tam Açık-Tam Kapalı fonksiyon seçebilme özelliği. Güç kesintilerinde 5kg itme kuvveti ile manuel açılabilme.

Japon teknolojisiyle üretilmiş 24V, 55W fırçasız motor özelliği ile sessiz çalışma. Mesafe ayarı yapılabilen yüksek frekanslı sensör. Kapanma sırasında güvenliği sağlayan ek emniyet fotoseli. Kartlı geçiş, dokunmatik buton, bilgisayar kontrolü, apartman kullanımları için kapı otomatiği ile entegre çalışabilme

 
 
Talep Formu
İsim
İlçe Semt
E-Mail
Telefon
Adres
Miktar & M2
Mesaj